Cara Mudah Dapatkan 1000 Watsons Points Percuma! | Syakir Salleh
image1 image2 image3 image4

HI I'M SYAKIR SALLEH|WELCOME TO MY PERSONAL BLOG|I LOVE TO DO CREATIVE THINGS

Cara Mudah Dapatkan 1000 Watsons Points Percuma!

Kalau sebut nama farmasi Watsons siapa je yang tak kenal. Banyak skincare addicts dekat media sosial yang aktif berikan tips dan pengalaman mereka menggunakan product skincare yang mereka beli daripada drugstore ni!



Jadi harini aku nak berkongsi tentang cara macam mana nak dapatkan 1,000 Watsons points secara percuma. Posting ini adalah khas untuk pengemar dan kaki borong skincare di Watsons.

Apa tak tahu apa kegunaan Watsons points ni?

Watsons points yang korang dapat ni dapat digunakan sebagai diskaun setiap kali korang lakukan pembelian. Bila-bila masa sahaja korang boleh redeem points yang korang ada. Mudah dan menguntungkan!

Tapi sebelum korang dapat kumpul points, perkara pertama yang korang perlu lakukan adalah harus mendaftar dahulu menjadi ahli VIP Watsons dan membeli kad Touch n Go Watsons. Lepastu barulah boleh kumpul points banyak-banyak!


Cara-cara dapatkan 1,000 Watsons points Percuma:

1. Follow @Watsonsmy di Instagram

2. Screenshot bukti yang anda telah follow @Watsonsmy

3. Private message (PM) @Watsonsmy dengan memberikan details; Nama Penuh, No. Telefon, E-mel & No. Kad Ahli Watsons anda.

Itu sahaja langkah yang perlu korang semua perlu lakukan untuk dapatkan 1,000 Watsons points yang bernilai RM5. Enjoy!

*p.s Tawaran hanya sehingga 20 November 2018 sahaja*


Klik Untuk Terus Ke Akaun Instagram @Watsonsmy






A post shared by Watsons Malaysia (@watsonsmy) on

Share this:

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Hello it's me, I am also visiting this web page regularly, this website
    is actually good and the viewers are in fact sharing fastidious thoughts.

    ReplyDelete
  2. I just could not go away your website prior to suggesting that I extremely enjoyed
    the usual information an individual supply in your guests?
    Is going to be again often in order to check up on new posts

    ReplyDelete
  3. Wow, that's what I was exploring for, what a material!

    existing here at this web site, thanks admin of this website.

    ReplyDelete
  4. Fastidious answer back in return of this issue with solid arguments
    and telling all about that.

    ReplyDelete

Syakier Salleh. Powered by Blogger.