Kenapa booking hotel di Agoda.com berbaloi?

Jumaat, 24 Februari 2017

Kenapa perlu tempah hotel secara online sebelum percutian?

1) Penjimatan masa dan wang - tempahan hotel secara online lebih mengguntungkan kerana adanya website seperti Agoda.com yang memberikan harga menarik menerusi pelbagai promosi dan diskaun.
2) Memudahkan dan fleksibel - anda boleh menempah bilik hanya dalam beberapa klik sahaja secara online berbanding perlu walk-in setiap hotel dan buat perbandingan harga.
3) Tempahan saat akhir - dapat memudahkan anda mencari bilik-bilik kosong sambil membanding harga dari hotel-hotel yang berbeza untuk anda buat pilihan.

Kalau nak bercuti di Asia Tenggara, website paling berbaloi untuk booking hotel adalah menerusi Agoda.com!


hotel murah book thailand malaysia sabah sarawak indonesia
Sumber


Nak pergi bercuti dan dapatkan tawaran harga hotel yang menarik? Semestinya dia Agoda.com.

Jika percutian anda di Asia Tenggara, booking hotel menerusi Agoda.com adalah amat digalakkan. Agoda.com mempunyai banyak pilihan hotel dengan harga yang menarik dan murah.

Website Agoda.com juga merupakan website yang user-friendly. Di mana anda akan memahami navigasi dan cara menggunakan website tersebut walaupun buat kali pertama.

Menerusi Agoda.com juga kebiasaannya akan ada insider deal; dimana anda akan ditawarkan lagi dengan harga yang murah. Di Agoda.com harga yang dipaparkan adalah per night dan bukannya jumlah harga berdasarkan bilangan hari anda menetap di hotel.

Agoda.com juga memberikan jaminan sekiranya anda mendapati dari mana-mana sumber yang memberikan rate hotel yang lebih rendah di Agoda.com, boleh hubungi mereka sendiri untuk anda diberikan harga yang sama anda dapati melalui sumber.

Sistem points yang diperkenalkan Agoda.com juga membantu anda dalam penjimatan tempahan hotel. Anda akan mendapat reward points bagi setiap tempahan hotel menerusi Agoda.com; 1USD = 20 points. Jumlah reward points yang anda kumpulkan boleh digunakan untuk pengurangan harga bagi tempahan seterusnya di Agoda.com.

Anda juga akan memperolehi 500 reward points bagi menulis review hotel yang anda menginap. Seronokkan?

Untuk setiap tempahan, Agoda.com akan hantar email pengesahan tempahan anda. Mudahkan?

Let's travel;

Untuk memudahkan anda; boleh terus booking di sini:


Whould you like to comment?

  1. reward points tu yang menarik! selalu jugak leave comments untuk hostel / hotel yg saya duduk. Belum pernah try Agoda lagi (sbb belum berpeluang nak jalan2 Asia Tenggara) hehe

    Anyway, I have a blogger award tag for you, feel free to check it out eaa :)

    Sunshine Blogger Award

    BalasPadam

@syakiersalleh

Disclaimer


All posts and images are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are allowed to be used in other third-party websites without a written consent from the website owner.