Cara Mudah Dapatkan 1000 Watsons Points Percuma!

3:46 AM

Kalau sebut nama farmasi Watsons siapa je yang tak kenal. Banyak skincare addicts dekat media sosial yang aktif berikan tips dan pengalaman mereka menggunakan product skincare yang mereka beli daripada drugstore ni!



Jadi harini aku nak berkongsi tentang cara macam mana nak dapatkan 1,000 Watsons points secara percuma. Posting ini adalah khas untuk pengemar dan kaki borong skincare di Watsons.

Apa tak tahu apa kegunaan Watsons points ni?

Watsons points yang korang dapat ni dapat digunakan sebagai diskaun setiap kali korang lakukan pembelian. Bila-bila masa sahaja korang boleh redeem points yang korang ada. Mudah dan menguntungkan!

Tapi sebelum korang dapat kumpul points, perkara pertama yang korang perlu lakukan adalah harus mendaftar dahulu menjadi ahli VIP Watsons dan membeli kad Touch n Go Watsons. Lepastu barulah boleh kumpul points banyak-banyak!


Cara-cara dapatkan 1,000 Watsons points Percuma:

1. Follow @Watsonsmy di Instagram

2. Screenshot bukti yang anda telah follow @Watsonsmy

3. Private message (PM) @Watsonsmy dengan memberikan details; Nama Penuh, No. Telefon, E-mel & No. Kad Ahli Watsons anda.

Itu sahaja langkah yang perlu korang semua perlu lakukan untuk dapatkan 1,000 Watsons points yang bernilai RM5. Enjoy!

*p.s Tawaran hanya sehingga 20 November 2018 sahaja*


Klik Untuk Terus Ke Akaun Instagram @Watsonsmy






A post shared by Watsons Malaysia (@watsonsmy) on

You Might Also Like

0 Comments

Syakier Salleh. Powered by Blogger.