Berbelanja Raya Dengan Bijak!

5:55 PM

Dah tak lama lagi Hari Raya akan kembali lagi! Macam-macam persiapan yang perlu dilakukan. Korang semua dah mula membeli-belah untuk raya ke belum? Kalau belum meh sini aku nak kongsi promosi untuk korang berjimat sambil berbelanja untuk persiapan Raya!

Terdapat banyak promosi yang sedang berlangsung sekarang untuk persiapan Hari Lebaran nanti. Antaranya adalah daripada Uniqlo MY. Bersempena dengan Hari Bapa Uniqlo MY berikan tawaran menarik untuk penghantaran percuma. Uniqlo MY juga bermurah hati untuk berikan promosi RM10 OFF dengan mengunakan promo code ini: UNIQRAYA10


Jadi tunggu apa lagi? Klik banner di bawah untuk maklumat lanjut mengenai promosi ini.



Lazada MY juga tidak ketinggalan dengan menawarkan promosi sehingga 90% OFF sehingga 15/6/2017 ini jadi kalau korang semua nak dapatkan barangan yang korang idamkan di Lazada dengan harga yang menarik bolehlah lawat laman mereka sekarang!



Zalora MY yang juga merupakan gedung online popular juga tidak ketinggalan dalam membantu korang semua untuk berjimat dalam membuat persiapan Hari Raya tahun ini. Terdapat pelbagai tawaran menarik dan design baju yang menarik di Zalora MY yang boleh korang pilih.

Zalora juga menawarkan 13% OFF untuk promosi Hari Raya ini dengan mengunakan promo code: RAYA2017 dengan perbelanjaan minimum RM150.

Klik banner di bawah untuk menikmati promosi ini!


Jom berbelanja sambil berjimat!

Selamat Berpuasa & Selamat Berbelanja :)

You Might Also Like

0 Comments

Powered by Blogger.

Followers

ALIRAN TRAFIK

TEST 1

Ping!