Box Of Joy: LAZADA Online Revolution !

6:54 PM

LAZADA Online Revolution kini kembali lagi!!!

Kali ni LAZADA baik hati hadiahkan aku Box Of Joy.

 Korang nak tahu tak apa yang ada dalam Box Of Joy yang aku dapat ni?
Tak apa sebelum aku tunjuk isi kotak ni aku belanja gambar kotak dulu!

Taraaa! Inilah kotak Box Of Joy!


ONLINE REVOLUTION DARI LAZADA

Online Revolution ni aku rasa kaki shopping online mesti dah tahu; iaitu di mana banyak shopping website online buat promosi besar-besaran, alaaa macam year end sale tu! Tapi bezanya secara online. Antara salah satu laman yang adakan Online Revolution ni adalah LAZADA. LAZADA menganjurkan Online Revolution ni daripada 11.11.16 - 12.12.2016; selepas kira-kira jumlah harinya adalah selama sebulan! 



"BRANDS FOR ALL"

Dengan bertemakan "Brands For All", LAZADA menawarkan berbagai-bagai tawaran menarik daripada bermacam-macam jenama dan produk untuk pengguna di Malaysia. Cari je apa yang nak, mesti ada punya dekat LAZADA, siap dapat tawaran harga diskaun lagi!

Untuk pengetahuan korang sepanjang sebulan ni LAZADA adakan promosi mengikut tema, korang boleh rujuk dalam banner bawah ni untuk maklumat lanjut:


3 DAYS MEGA DEALS DI LAZADA.COM.MY

Yang paling aku rasa paling seronok adalah masa 12.12.2016 nanti, di mana akan berlangsungnya 3 DAYS MEGA DEALS dari LAZADA! Masa nilah nak borong barang-barang yang dah lama dok peram dalam favourite, sebab harga diskaun yang ditawarkan melambung-lambung. Rugi kalau tak beli masa tu!

Ini adalah antara kandungan Box Of Joy dari LAZADA:



p/s: JOMLAH TUNGGU APA LAGI? MOH KITA SHOPPING DI LAZADA!!

Untuk sebarang keterangan dan maklumat lanjut boleh rujuk di laman web yang berikut:

You Might Also Like

2 Comments

  1. menangis tengok sale kat lazada T^T
    kena jimat duit sekarang. hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya baru je berbelanja tadi dekat LAZADA. :D Terhabis RM150 pulak, tapi tak apalah bukan selalu pon. Hehehe as a reward for myself.

      Delete

Powered by Blogger.

Followers

ALIRAN TRAFIK

TEST 1

Ping!