Dapat Duit Bila Shopping Online?

9:02 PM

Zaman sekarang orang lagi suka buat pembelian dari dalam talian. Lazada, Zalora, FashionValet, Sephora, Hermo yang kalau aku nak senaraikan satu-satu memang takkan habis. Terdapat banyakkk sangat laman-laman web yang menjadi kegilaan orang sekarang untuk shopping. Ni semua gara-gara promotion discounts yang ditawarkan dan efisiennya berbelanja secara online. AWAS! Jangan sampai ketagih sudah! HAHA.


BETUL KE BERBELANJA ONLINE NI MENGGUNTUNGKAN?

YA! Ada banyak manfaat bila berbelanja online ni sebenarnya dan sememangnya menjimatkan. Ada satu cara yang dipanggil SHOPBACK? Tahu apa itu SHOPBACK? Iaitu dimana kita akan mendapat pulangan wang apabila kita berbelanja secara online. Seronokkan? Lagi banyak berbelanja, lagi banyak pulangan wang yang kita dapat.

Macam menabung sambil berbelanja gitu! 

SHOPBACK ITU APA?

Shopback merupakan satu laman web yang direka khas untuk memberikan keuntungan kepada penggunanya. Menerusi shopback korang akan dapat banyak tawaran hebat yang membolehkan korang berjimat dan pada masa yang sama menabung. Cara-caranya sangat mudah!

1) Klik atau pilih mana-mana gudang online yang korang nak berbelanja menerusi laman shopback, dan kemudiannya shopback akan bawa korang ke laman tersebut.
2) Lakukan pembelian dan pembayaran.
3) Shopback akan sahkan pembelian korang dan tupp tuppp duit dah masuk dalam akaun.

Hanya 3 cara mudah ini sahaja yang diperlukan. Mudahkan?

Bagi yang masih kurang faham, mehh sini aku ada sediakan carta alir yang akan bantu korang untuk menggunakan Shopback!






Setiap cashback yang diberikan adalah berdasarkan peratus (%) yang ditetapkan oleh shopback. Untuk gambaran yang lebih mudah korang boleh lihat gambar di bawah:



Duit dah masuk? Apalagi jomlah cashout sekarang. Di Shopback korang boleh cashout kepada pelbagai jenis akaun bank. Antaranya adalah seperti di bawah:




Klik gambar untuk mendaftar!

SELAMAT MENCUBA!

You Might Also Like

0 Comments

Powered by Blogger.

ALIRAN TRAFIK

Ping!