Fenomena 12.12 Semua Wajib Tahu!

12:44 PM

Fenomena 12.12!

Apa itu Fenomena 12.12?!

Jeng Jengg Jengggg!




Korang tahu tak apa yang tengah jadi sekarang ni?


Takkan tak tahu?


Rugilah tak tahu sebab fenomena ni dah sehari berlangsung!


Dah bermula dari 10 Disember - 12 Disember 2015


Nak tahu apa yang berlangsung sekarang ni?


Jangan risau jangan khuatir mehh aku bagitahu satu-persatu!


LAZADA!!!

Pun tak tahu jugak apa tu LAZADA?!!

Alaa LAZADA yang selalu keluar iklan tu, tempat nak beli macam-macam segala barang, baik dari pekakas dapur sampailah ke gajet-gajet yang terkini semuanyaaa ada!

So sekarang LAZADA tengah buat Online Revolution dengan beri diskaun harga melampau besar-besaran!

Nak tahu antara barang-barang yang diberikan diskaun melampau oleh LAZADA?!

Ni haa dia aku siap tepekkan poster antara barang-barang yang diberikan diskaun melampau untuk korang tatap!


Harga murah lazada lakiterok online

Dah puas tatap?!

Bila LAZADA dah buat promosi dan aku pun dah tiga empat kali belek-belek laman web LAZADA terasa gatal pulakkk nak membeli. Mestilah nak beli bukan selalu LAZADA buat promosi macam ni. Kalau nak bandingkan harga dekat LAZADA dengan kedai-kedai dekat luar jauh sangat beza. Baik berbelanja dekat LAZADA klik-klik tunggu tiga empat hari barang dah sampai rumah. Mudah! Jimat minyak kereta.

Memandangkan mata aku dah rambang tengok barang-barang dekat LAZADA, ni aku senaraikan barang-barang utama yang aku nak beli:

 1. Fossil Men Nate Chronograph Brown Leather Watch JR1475


Harga murah lazada lakiterok online

Aku memang minat jam Fossil sebab design dia cantik dan vintage tapi smart! Haa macam-macam kann. Lagi satu kualiti jam Fossil sangat-sangat bagus tahan lasak. Dan kebiasaannya harga jam Fossil ni mesti akan cecah RM500++ tapi nasib baiklah LAZADA buat Revolution Online dapatlah aku beli jam ni dengan harga hanya RM300! Buat masa sekarang aku dah ada dua jam fossil dan tambah yang baru ni dah jadi tiga! Yeayyy.


2. Pineng PN-999 20000mAH Powerbank Gold



Harga murah lazada lakiterok online


Powerbank ni benda wajib untuk orang yang hidup dia bergantung dengan gajet, dan korang mesti tak percaya yang aku tak pernah ada powerbank. Kuikuikui, sadis betul kan? Jadi dah alang-alang dapat harga best dekat LAZADA apa lagi belilah sekali!


Untuk semua pembaca blog aku yang ada Instagram rasanya korang semua bolehlah follow @Lazada_my sebab sekarang LAZADA banyak buat Giveaway, baru-baru ni ada yang menang Iphone 6S dengan harga RM12 je!!! Rugi sangat kalau tak join.


lazada di instagram lakiterok



Buat masa sekarang ni sampai 12 Disember 2015, LAZADA tengah buat giveaway ni:

giveaway 12.12 lazada di blog lakiterok

Korang yang ada Instagram tu bolehlah rajin-rajin cuba mana tahu ada rezeki!

Follow @lazada_my di Instagram sekarang!!!

Bestkan LAZADA?!

Haa satu lagi jangan lupa untuk lawat laman web Lazada Malaysia dari 10 Disember 2015 hingga 12 Disember 2015 untuk lihat barang-barang dengan harga diskaun melampau!!!

Cepat-cepatt siapa cepat dia dapat!

Klik sini untuk maklumat lanjut :  http://www.lazada.com.my/online-revolution/ !


Pssst!

KHAS UNTUK PARA BLOGGER!


Lakiterok menang big point air asia
Klik Banner Untuk Maklumat Lanjut Kontes!

Jom ramai-ramai kita pakat join contest ni! Banyak hadiah boleh menang antaranya Air Asia Big Point dan Wang Tunai!

Cepat! Contest berlangsung dari 7 Disember 2015 hingga 12 Disember 2015!

You Might Also Like

1 Comments

Powered by Blogger.

Followers

ALIRAN TRAFIK

TEST 1

Ping!