Buku Fixi Giveaway by YAYA!

3:09 AM

Buku buku buku, kalau nak tahu syurga dunia bagi aku ialah kedai buku. Pergi kedai buku untuk hirup bau-bau buku baru memang nyaman lagi indah. Wahhh! kemain ayat aku. Sambung-sambung, dan apa yang kedua penting ialah duit. Duit untuk beli buku. Bukan beli satu tapi beli dua beli tiga empat lima enam kalau boleh nak beli satu kedai buku. HAHAHA nampak tak? Bertapa cintanya aku pada buku!

Tapi dalam dunia selain kedai buku ada lagi yang lagi heaven untuk aku!

Nak tahu apa?

Buku Free!

Seronok gila bila dapat buku percumakan! Gila tak seronok sebab kau tak perlu susah payah nak keluar duit beli buku. Dan duit kau yang tak terluak tu boleh guna buat makan-makan dekat kafe supaya nanti bila kau graduate, kau boleh graduate dengan lemak-lemak yang kau kumpul dari first year! *sobsobsob aku dah mula kumpul lemak*

So bila bercakap pasal Buku Free ni aku ada ternampak entry pasal ada sorang blogger tu nak bagi buku free. Baik hati blogger ni: Yaya! Korang yang free-free tengah scroll instagram atau apa-apa tu boleh lawat blog sis Yaya ni!

Jadi apa kaitan Sis Yaya dengan Buku Free ni?

Jeng Jengg Jenggg!

Ni dia:

KLIK GAMBAR UNTUK DETAILS GIVEAWAY YE!

BUKU FIXI GIVEAWAY BY YAYA

Nampak tak? Korang tak nak ke tengok aku dapat buku-buku Fixi ni?

So please pleasee pleaseee doakan nama blog aku naik masa sis Yaya buat random choice nanti!

Based on rule yang sis Yaya dah tetapkan untuk giveaway ni:

1) Follow blog sis Yaya! (/)
2) Aku kena buat Entry pasal Buku Fixi Giveaway By Yaya (tengah buatlah ni: /)
3) Tag tiga blogger lain ( )
4) Linkkan entry kepada link Giveaway Sis Yaya! (/)
5) Komen untuk join (dah siap tulis ni aku pergi komen: /)

Dari 5 rules yang Sis Yaya tetapkan satu je lagi yang aku nak kena tepati!

Tag tiga blogger lain... Hmm.. Nak aku tag siapa? Siapa je kenal aku? HAHAHA sadisnya bila jadi blogger picisan ni. OKOK!

Ni tiga blogger yang aku tagkan, dan kesemua ni adalah blogger idola aku :D (korang yang kena tag tu terharulah sikit pleaseee :P):


Tiga yang atas ni antara blog-blog faveret aku! Dan aku selalu sangat baca dan jadi silent reader diorang!

So rule nombor tiga pun dah boleh tanda (/)

Sekarang ni tunggu apa lagi, aku nak pergi terjah sis-sis ni punya blog, nak mention diorang yang aku tag diaorang untuk giveaway ni.

Sekian!


You Might Also Like

7 Comments

Powered by Blogger.

Followers

ALIRAN TRAFIK

TEST 1

Ping!