CONTEST REVIEW LYNK.MY 2015

3:39 AM

Hi, para blogger Malaysia semua!

Psst, ada dengar tak pasal kontes yang tengah hangat berlangsung sekarang ni?

Kontes apa?!

Haihh lambatnya korang ni, sekarang ni Lynk.my tengah jalankan:


Sebelum tu korang tahu tak apa itu Lynk.my?

Kalau nak tahu jom tekan play video dekat bawah ni dulu untuk dapatkan gambaran awal!



Dah tengok?

APA ITU LYNK.MY?

1) Malaysia URL shortener atau dalam bahasa mudahnya pemendek URL


akan dipendekkan menjadi



APA KELEBIHAN MENYERTAI LYNK.MY?

A. PUBLISHER

Kalau korang merupakan pengamal media sosial lagi-lagi seorang blogger tentu-tentulah nak rebut peluang jana duit secara online kan?

Menerusi LYNK.MY korang boleh jana pendapatan sebagai Publisher!

Macam mana?

Korang hanya perlu pendekkan apa-apa sahaja URL melalui Lynk.my dan kemudian bolehlah korang share URL yang dah dipendekkan tu di semua laman sosial.

Mudahkan?

Yang paling best tentang Lynk.my untuk para publisher ini adalah mereka terima semua jenis bank untuk proses pembayaran. 

Tak ada diskriminasi! 

Selain tu, sistem Lynk.my ni sangat terperinci! Publisher boleh tengok statistik pengunjung mengikut negeri dan macam-macam lagi!

Untuk dapat dapatkan gambaran yang lagi jelas, macam biasa tengok video ringkas dekat bawah ni:




B. ADVERTISER

Khusus untuk semua yang ingin mempromosikan produk atau barangan masing-masing dengan hanya serendah RM10!

Ulang kata: Hanya serendah RM10

Dah penat melabur duit tentu-tentulah nak iklan kita sampai kepada pengguna dan bukannya robot! Betul tak? 

Jangan risau dengan adanya Mr BotBot setiap trafik atau klik pada URL akan ditapis. Hanya klik dari pengguna sebenar akan dikira.

Advertiser senang hati, duit pun jimat!

Bahkan advertiser juga boleh lihat statistik dan data setiap URL yang diklik berdasarkan negeri. Bertambah mudahlah untuk mensasarkan produk jualan kan!

Hebatkan Lynk.my!

Untuk Advertiser nah tengok video ni cepat-cepat!




PERHATIAN: SETIAP PENDAFTARAN ADALAH PERCUMA!

So apa tunggu lagi? Jom mendaftar sekarang:

JOIN LYNK.MY SEKARANG


EHh, lupa pulak nak mengajak!

Bagi mana-mana yang baru tahu tentang CONTEST REVIEW LYNK.MY dan yang masih lagi belum join kontes ni jomlah join laju-laju!



SYARAT-SYARATNYA:

A. Kontes berlangsung selama DUA BULAN: 27 OKTOBER 2015 - 27 DISEMBER 2015

B. Perlu berdaftar dan mempunyai akaun Lynk.my

C. Hanya artikel/review unik bertulis dalam BAHASA MELAYU / BAHASA INGGERIS diterima

D. Gaya penulisan artikel/review adalah bebas dan tiada had panjang

E. WAJIB:
- tulis review tentang Lynk.my
- tulis mengenai kontes, hadiah dan kategori yang dipertandingkan


KATEGORI YANG DIPERTANDINGKAN:

1. TOP SEO
2. TOP CREATIVE
3. TOP lynkUNDI

Jeng-jeng tibalah bahagian yang paling ditunggukan:



 HADIAH-HADIAH YANG BAKAL DIREBUT:


·        TOP lynkUNDI

Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100

 ·        TOP SEO

Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100

 ·        TOP CREATIVE

Tempat Pertama - RM1000
Tempat Kedua - RM500
Tempat Ketiga - RM200

50 Penyertaan terawal akan menerima gajet khas daripada ikedaikami !


Maklumat lanjut mengenai kontes boleh didapati disini: CONTEST REVIEW LYNK.MY 2015

SELAMAT MENCUBA!

**psst! Jangan lupa undi kita. Klik bawah ni!



You Might Also Like

45 Comments

  1. tahniah..ramai yang join lagi meriah.menang kalah blakang cerita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dan goodluck jugak Boss Kecik!

      Delete
  2. semoga berjaya! saya pun join juga ;D

    ReplyDelete
  3. Banyak hadiah tuuuu... All da best.. Moga ada rezeki okey.. Amin ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kakak Tiri Cindarella kemainn nama :)

      Delete
  4. Hai Laki Terok...

    Adoi...macam2 domain yer...dululainsekaranglain... ni laki terok...(gurau ajer yer)

    Salam perkenalan dari kontes yang sama

    Good luck yer..

    Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete
    Replies
    1. LOL memang dari subdomain lagi dah guna nama ni. Tapi maklumlah kita blogger picisan ramai yang tak tahu kewujudan kita.

      Salam perkenalan jugak! :)
      Semoga berjaya dalam kontes lynk.my ni 🙋

      Delete
  5. Miaoo...Miaoo...Miaoo
    Jalan-jalan singgah cari makanan dalam blog tuan...

    Miaoo-miaoo nak ucapkan Semoga berjaya untuk kontes ni...

    Jangan lupa klik yer (untuk tabung si miao-miao)--->Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete
  6. good luck.. tasha aqisha dari contest review lynk.my 2015 jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Tasha Aqisha nanti kita singgah blog awak!

      Delete
  7. Review yang menarik! Tahniah kerana berjaya jadi antara 50 terawal yang menyertai pertandingan ini ;-) semoga kita sama-sama berjaya ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, nasib baik sempat kalau lambat sikit haritu mesti dah terlepas jadi 50 penyertaan terawal.

      Delete
  8. Salam buat Laki Terok. Semoga berjaya dalam Contest Review link.my 2015.

    ReplyDelete
  9. Assalam,
    Walaupun dari lelaki teruk...tetapi entri review ni tak teruk pun... hebat deh!
    Semoga berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha setuju dgn ni.. btw good luck bro dalam Contest Review Lynk.My 2015 ye..

      Delete
    2. Terima kasih semua, saya doakan rezeki korang murah untuk menang kontes ni! Good luck.

      Delete
  10. ramainya join, saya pun nak buat postinglah pasal ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik join cepat-cepat! Jangan terlambat HAHAHA.

      Delete
  11. Semoga berjaya tn..

    Aya pun dah join..boleh jenguk di sini: http://www.bloggerwanita.com/contest-review-lynk-my-2015/ :)

    ReplyDelete
  12. Salam dan selamat brrjuang dalam contest yang hebat ini. Semoga berjaya.

    Jom Bersama Kita Jayakan
    Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan. Moga Berjaya dalam contest tu ya. Saya baru naikkan entri untuk contest tu. http://saniyunus.com/contest-review-lynkmy-2015/

    ReplyDelete
  14. Gud luck boss....semoga berjaya!

    ReplyDelete
  15. Semoga berjaya untuk semua peserta

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Followers

ALIRAN TRAFIK

Ping!