Kampus Baharu UiTM Dengkil (Pusat Asasi UiTM)

4:06 AM




Antara gambar-gambar terkini Universiti Teknologi Mara (UiTM) Kampus Dengkil yang menjadi pusat asasi UiTM:





























Dah puas tengok gambar-gambar ni?

So, jom bagi feedback korang dekat bawah ni!




Kredit pada : Pusat Asasi UiTM






You Might Also Like

21 Comments

  1. cantik pulak kampus baru tu. mesti semua tak sabar nak pindah kan. :D

    ReplyDelete
  2. Apa beza uitm dengkil n puncak alam?

    ReplyDelete
    Replies
    1. UiTM Dengkil dikhususkan sebagai pusat asasi UiTM sebagai ganti UiTM Puncak Alam yang menjadi pusat asasi sebelum ni, jurusan degree dan diploma pulak terus kekal di UiTM Puncak Alam.

      Delete
  3. UITM Dengkil Ade course ape eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. UiTM Dengkil course untuk asasi je macam asasi sains, kejuruteraan...

      Delete
  4. uitm dengkil ni dekat tak dengan bandar ? masa belajar asasi ni boleh main sukan like boleh wakil bola sepak ke ?

    ReplyDelete
  5. Hai Assalamualaikum. Im here now. in Pusat Asasi Dengkil First Batch. Melalui hari2 final yang always seram. Btw.. student asasi sini gak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, goodluck final exam! Saya bekas student asasi di Puncak Alam 14/15.

      Delete
  6. kalau dulu asasi uitm namanya palam en.abis kalau asasi uitm dengkil ni plak nama apa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Palam tu singkatan bagi Puncak Alam, untuk kampus Dengkil rasanya orang panggil Dengkil je kott :')

      Delete
    2. Diorang panggil ASiD...yeay final dah habis

      Delete
  7. Dpt kat Uitm Dengkil. Nak sgt pergi tp tpksa tolak huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah ada rezeki dekat tempat lain. Goodluck!

      Delete
  8. asasi sains uitm dengkil ke matrikulasi yg lebih baik? sy teramat keliru ..
    ada tak pelajar kat sini yang dapat pointer rendah contohnya 3.00 ke bawah ?
    biasa dapat pointer berapa yer? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana-mana pun sama, bergantung cara kita bawak diri je. Yang pointer bawah 2.00 pun ada tapi kebanyakkan kena tendang lepas semester 1. Kalau usaha in shaa Alleh 3.50 ke atas tu pejam mata je.

      Delete
  9. assalamualaikum. saya nak ke uitm dengkil dgn mnaiki train. stesen mana saya perlu turun yg berdkatan dengan uitm. tersebut? harap dpat reply segera. asap

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum saya nak. ke uitm dengkil. dengan menaiki. train. stesen mane saya perlu turun yg berdekatan dengan uitm tersebut. harap dapat reply segera? asap.

    ReplyDelete
  11. Assalam, nak tahu ada xgambar atau post pasal pusat kesihatan uitm dengkil kat sana?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Followers

ALIRAN TRAFIK

TEST 1

Ping!