Yeayyy Tamat Sudah Mid Sem Break!

4:45 AM

Ehh kejap, kejapp, kejappp!

Semula, semula, yeayyy or nayyy?

Hmm, engkoranglah decide sendiri sebab masing-masing punya pendapat berbezakan? Jadi terserah.

Bagi aku jawapan untuk yang tadi adalah nay.
Kenapa kenapa?

Bayangkan dalam masa dua minggu dan ditambah bonus cuti seminggu atas sebab yang engkorang semua tahu daripada pihak Universiti Teknologi Mara (UiTM) yang menjadikan total cuti sebanyak tiga minggu, aku langsung tak produktif.

Baikkan UiTM? Baik-baik bagi cuti pun tetap kena tolak study week. Jadi semester ni tak ada study week. Benda nilah yang jadi bahan bualan para pelajar UiTM seluruh Malaysia. Haa gempakkan! HAHAHA. Dah jangan nangis, lap airmata awakkk tu.

Disebabkan aku terlalu asyik cuti, kerja-kerja pun banyak yang tak siap sepenuhnya. Inikan pulak bila pasal study, bawak balik buku cuma nak hilangkan rasa bersalah je. Tapi buka baca? Haram.

HAHAHA, aku rasa tu benda biasa yang pelajar buat. Siapa yang tak buat macam ni? Boleh kira guna jari rasanya.

Selesai bab cuti.

Jadi sekarang apa?
Sekarang mulalah hidup dengan stress, assignments, tutorial dan macam-macam lagilah yang buatkan kau sikit pun tak ada masa nak senang-lenang. Hmm. Sedihkan?

**benda ni patutnya aku post 12/1 yang lepas, tapi kekangan masa dengan urusan MUET**






You Might Also Like

0 Comments

Powered by Blogger.

Followers

ALIRAN TRAFIK

TEST 1

Ping!